DISTRIBUIȚI
În poză: în ședința Consiliului Consultativ

Consiliul Consultativ al Elevilor din Sângerei s-au intrunit în incinta LT „M.Eminescu” într-o şedinţă, pentru a discuta două subiecte: „Cu privire la starea de sănătate în instituţie” şi „Cu privire la incluziunea şcolară a copiilor cu cerinţe educaţionale speciale.

În discutarea acestor subiecte sensibile, cu mult spirit de responsabilitate au dat dovadă fiecare repezentant, descriind situaţia reală din instituţie. Preşedintele Consiliului, Dan GERMAN, împreună cu Alexandru BĂLŢĂTESCU, urmează să analizeze materialul în întregime şi să prezinte concluzia finală pentru realizerea proiectului de mai departe.
Prin această şedinţă noi am reuşit a analiza o problemă sau poate mai multe care ne frământă. Îi mulţumim domnului Ion ROŞCA de la Direcţia Educaţie Sângerei, care reuşeşte să ne adune să soluţionăm problemele şi să perseverăm. Pentru viitor în această atmosferă benefică ne propunem noi proiecte şi realitări. Să reuşim să învingem noi obstacole şi să aducem succese în raionul Sângerei.
Corina DEMENCIUC, membră a Consiliului Consultativ al Elevilor, elevă a gimnaziului „Nicolae Dabija.”