DISTRIBUIȚI

     Faptul că am decis să candidez nu cred că a mirat pe cineva. Poate doar pe mine, pentru că eu realizez cât de mare e responsabilitatea pentru care lupt în momentul de față. Dacă cineva crede că am alte scopuri decât că am obosit să strig despre ce nu e în regulă în Singerei, se înșeală. Eu nu mai vreau să sesizez probleme, eu vreau să le rezolv, iar asta, oameni dragi, presupune o extraordinară și firească teamă, pentru că mi-ar fi rușine să ies în stradă știind că mi s-a dat încredere, iar eu am trădat-o.
    Eu sunt un om al echipei și mă reprezintă unitatea, iată de ce nu am mers independent. Eu sunt conștient că de unul singur nu voi reuși să fac nimic, iată de ce am lângă mine o echipă de oameni care își fac ireproșabil treaba în domeniile lor, oameni care știu că politica e despre treburile cetății și cărora le pasă de această cetate. Eu unul sunt apăsat de responsabilitate, dar îmi dă curaj experiența și încrederea că, dacă vrei să schimbi ceva, îți trebuie accesul la putere.
    Eu vreau schimbări! În calitate de consilier rațional, am discutat la fiecare ședință problemele raionului, orașului Singerei și nu puteam trece mai departe de aceste vorbe abia auzite. Eu așa nu pot. Mă uit că, din 2015, de când am candidat la primărie, programul pe care l-am propus atunci a rămas la fel de actual. Nimic nu s-a realizat și consider acest fapt o lipsă extraordinară de respect față de oameni. Noi, eu și echipa mea, vrem să lucrăm, în primul rând, la ideea de bun-simt și respect, care aștern ordine, iar ordinea permite dezvoltarea!
     Această idee este în capul mesei la care ne discutăm proiectele. Eu sunt încrezător că vom reuși, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu susținerea oamenilor care cred în noi.