Angajaților din ramura poștală

Angajaților din ramura poștală

56
DISTRIBUIȚI

Adresez mulțumiri tuturor lucrătorilor ramurii poștale din raion pentru abnegația, dăruirea de muncă asiduă pe care o depuneți.
Poșta Moldovei funcționează, în primul rând datorită profesionalismului, onestității și devotamentului Dumneavoastră, al poștașilor. Încrederea și popularitatea de care Vă bucurați în societate, reprezintă cea mai bună imagine și cea mai eficientă publicitate.
Cheia succesului în orice organizație sunt oamenii care muncesc în ea, angajații depun suflet în activitatea pe care o desfășoară. De la poștașul care distribuie corespondența, până la personalul din administrație, fiecare își aduce aportul la conturarea rezultatelor finale.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei și a Zilei Lucrătorului Poștal adresez sincere felicitări tuturor celor care-și dedică forțele, cunoștințele și aptitudinile sale întru deservirea celui mai eficient mijloc de comunicare care este Poșta. Vă doresc mult succes în continuare, prosperare, clienți fideli și multă sănătate Dvs. și oamenilor dragi ce Vă înconjoară.
Cu aleasă considerațiune, Vasili MARANDIUC, Președintele Raionului