Mult stimați profesori

Mult stimați profesori

137
DISTRIBUIȚI

S-a lăsat a câta oară peste inimile Dumneavoastră doldora de dragoste și generozitate, o atmosferă automnală. Picură din geana vremii cu amintiri și nostalgii, iar Dvs. rămâneți aceiași, împovărați de grijile școlii. Sunteți mereu la datorie, întrați în sala de clasă cu sentimentul sincerității și al demnității profesionale. Acolo, în hățișurile inevitabile ale lecției, Vă consumați capacitatea de sacrificiu în numele viitorului, acolo în universul fără margini al instruirii se amalgamează rațiunea cu trăirea, argumentul cu meditația, întrebarea cu soluția, cunoștințele cu experiența pragmatică. Și peste toate, fiecare dintre DVS, se înalță semeț profesorul, devine rege peste sufletele elevilor săi și munte de lumină peste gânduri de copil.
Acestea sunt rândurile noastre de recunoștință pentru Dvs. Iubiți pedagogi ai instituțiilor de învățământ din orașul Sângerei și satul Vrănești, Vă felicităm cu ocazia frumoasei sărbători, exprimându-Vă tot respectul și marea recunoștință pentru munca de care dați dovadă în nobila misiune de educație a viitorului acestui pământ, oraș, pentru dăruirea de sine, răbdarea și măiestria deosebită cu care semănați cunoștințe în sufletele copiilor, creați adevărate valori umane și modelați adevărați cetățeni ai neamului.
Să aveți parte de multă sănătate, bunăstare și prosperitate. Razele speranței, dragostei și bunăstării să Vă însoțească mereu drumul greu, dar nobil. Să Vă bucurați de recunoștința netrecătoare a sutelor de copii, care i-ați învățat și-i învățați.
Mulți ani și toți plini de sens și realizări frumoase!
Cu profund respect, Gheorghe BRAȘOVSCHI, Primar de Sângerei