Alcoolul și viteza a mai sfâșiat o familie

Alcoolul și viteza a mai sfâșiat o familie

179
DISTRIBUIȚI
În poză: imagine de la locul accidentului

Un bărbat fără permis şi băut a intrat cu maşina în copac, iar soția și copilul au decedat. Tragicul accident a avut loc la finele săptămânii trecute între satele Romanovca și Pepeni Noi.
Bărbatul în vârstă de 24 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de model ”Opel Vectra”, fiind în stare avansată de ebrietate şi fără permis de conducere, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe drumul acoperit cu pietriş şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Acul vitezometrului indica 90 km/h, viteză mult mai mare decât limita permisă pe un drum de ţară. În consecință, soția sa de 19 ani, a decedat pe loc, iar fetiţa de aproape un anişor as-a stins din viață în secţia de reanimare a Spitalului raional din Sângerei. Cel de-al treilea pasager, un băiat de 4 ani a fost transportat în stare gravă la Institutul Mamei şi al Copilului.
Şoferul s-a ales cu o fractură la picior şi a fost internat în spital. În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar șoferul este reținut pe 72 de ore. Daca va fi găsit vinovat el riscă să stea după gratii de la 7 la 12 ani.