Afaceri croșetate cu pasiune și responsabilitate

Afaceri croșetate cu pasiune și responsabilitate

268
DISTRIBUIȚI
În poză: Ana IURCU

Femeia de afaceri experimentata manageră, plină de bunăvoință, tact și exigență mai adaugă în coroana vieții o floare automnală. Ca o irepetabilă și dragă povară i se succed în timp fiecare potecă a itinerarului vieții. Urmând-o te convingi cu certitudine că timpul i se supune voinței, iar energia ei năvalnică, impetuoasă, clarviziunea chipului, eleganța și frumusețea ascund o elevație spirituală și o finețe deosebită.
Ana IURCU, după ce a activat timp de 28 de ani în domeniul Cooperației de Consum, a simțit necesitatea de a-și schimba cursul obișnuit al vieții. De această părere au fost să fie și cele două fiice ale sale Nina și Iulia. Vroia să facă ceva nou, nemaivalorificat încă pe atunci la Sângerei.
Analizând bine decizia luată, s-a orientat bine în stihia noului, convinsă că-i va reuși neapărat. Cine nu o cunoștea, putea să stea la dubii, restul i-au prezis o reușită chiar din start.

Transformările din societate crează oricui condiții favorabile ca să-și încerce norocul. Și poate că mulți sunt doritori, dar nu toți pot să se bucure de ceea ce este caracteristic acestei doamne – profesionalismul, optimismul, încrederea în forțele proprii și a colegilor, concordanța și armonia în tot ceea ce face, adică, dacă unul propune, ceilalți confirmă, apoi discută detaliile. Or, într-o afacere armonia și înțelegerea constituie cheia succesului.
Una din cele mai mari realizări a Întreprinderii Individuale „Iurcu Ana” sunt oamenii. Lucru care se datorează în mare parte fondatoarei, care a știut să-și selecteze angajații de minune.
Ajutată de copiii săi și susținută de colegi, posedând un suflet neogoit, antreprenoarea se află mereu în căutarea noului, progresului, modernismului… Tot ce și-a propus, ce a inițiat a dus la bun sfârșit și cu succes. La început a deschis câteva magazine private în piața municipală și în câteva localități din raion. Apoi a început construcția unui magazin alimentar, după care, sala mare de ceremonii, patiseria, supermarket-ul, sala mică… „Cine crede că succesul este ceva din văzduh sau o combinație a norocului, s-ar putea să se înșele, deoarece de la cei mai experimentați oameni de afaceri am învățat că succesul este „aluatul”, care are ca ingredient de bază oamenii cu care conlucrezi. Or, secretul unei afaceri de succes, constă în oamenii care sunt implicați, abordarea liderului față de cei care îl urmează, precum și implicarea sau împuternicirea acestora. Am conștientizat un lucru foarte important că, un om mare este dispus întotdeauna să fie mic. Aceasta înseamnă multă modestie, fapt care ne face să recunoaștem că nu suntem omniscienți, deaceea nu pretindem la puterea absolută în gestiunea întreprinderii, o împărtășim cu plăcere cu colegii noștri, important este ca noi toți să acționăm în unison. Viața e o bucurie dacă știm să apreciem ceea ce avem,” a menționat Iulia CONDORACHE, fondatoarea SRL „Dessert Art”.
Întreprinderea Individuală „Iurcu Ana” a devenit un nume sonor și respectat în rândul clienților, cumpărătorilor, turiștilor. Cu o experiență de aproape 20 de ani în organizarea evenimentelor speciale, în comerțul privat, compania oferă cele mai selecte preparate culinare, și o atmosferă plină de surprize originale.
„De fiecare dată managera, împreună cu colegii muncesc foarte mult, cu grijă, responsabilitate, cu promtitudine, energie pentru că noi, clienții, să rămânem plăcut surprinși și să dorim să mai beneficiem de serviciile lor. Eu sunt unul dintre cei care am avut o nuntă frumoasă și am rămas satisfăcut de locație și bucate gustoase, afirmă Igor BAJEREANU”, din orașul Sângerei
La Hermes clienții beneficiază de produse, în exclusivitate proaspete, ce generează o calitate superbă a tuturor bucatelor, cumpărăturilor, conchide Ludmila PROCIUC, directoarea Incubatorului de Afaceri Sângerei.
„Centrul Comercial este considerat o adevărată perlă, un palat regal în inima orașului Sângerei, unde orice capriciu al clienților este imediat satisfăcut. Localul este vizitat și de mulți oaspeți străini, care pleacă de aici cu impresii frumoase, fiindcă colectivul dirijat de femeia de afaceri, Ana IURCU, crează o atmosferă plăcută, maximum confort. Este o doamnă foarte activă dacă, are o idee, merge până la realizarea deplină a acesteia. Pentru creativitate, calitate, ingeniozitate și profesionalism înalt a fost apreciată de către Ministerul Economiei, ODIIM și Consiliul Raional, învrednicindu-se de nenumărate ori de Premiul Mare, Diploma de Excelență, desemnată învingătoare a Concursului Național și Raional „Cel mai bun antreprenor.” …

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul 36 din această săptămână