Această zi are rolul de a promova valorile majore ale familiei

Această zi are rolul de a promova valorile majore ale familiei

18
DISTRIBUIȚI

Ziua internațională a familiei se sărbătorește, în fiecare an, la data de 15 mai, și reflectă importanța acordată familiei de către comunitatea internațională.

Această zi are rolul de a promova valorile majore ale familiei: dragoste, respect, egalitate, parteneriat, prevenirea/combaterea violenței în familie, concilierea vieții profesionale cu viața de familie, etc. Ziua Internațională a Familiei a fost proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite în 20 septembrie 1993, ca eveniment cu dată fixă pe 15 mai a fiecărui an și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor. Felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, să aveți grijă de ea, protejați-o, pentru că doar oamenii apropiați vă pot ajuta și înțelege în orice situație. Familia este un dar al vieții, iar astăzi, cu prilejul acestei sărbători frumoase, vă dorim multe bucurii, armonie, bunăstare și înțelegere reciprocă.

Familia este sursa dragostei, a respectului, a solidarității și afecțiunii, temelia pe care se fortifică orice societate civilizată.