DISTRIBUIȚI
În poză: Echipa Centrului „Credo”: Noi ne-am abonat, da voi?

Centrul Poşta Moldovei Sângerei și Telenești a organizat tradiţională activitate cu genericul „Ziua Abonatului”. Cetăţenii activi, iubitori de a fi informaţi, dar şi de senzaţii tari pe care le descoperă în publicaţiile republicane, dar şi în paginile Publicaţiei Independente „Ecoul nostru” s-au grăbit în ziua aceasta să se aboneze şi să beneficieze de serviciile Centrului „Poşta Moldovei Sângerei și Telenești” cu privire la Ziua Abonatului.

Şefa Centrului Natalia TATARU ne-a confirmat faptul că cetăţenii raionului care sunt şi cititori activi ai publicaţiei din teritoriu ,Ecoul nostru, dar şi a celor naţionale au fost destul de activi în ziua aceasta. Ei au venit în număr mare de Ziua Abonatului pentru a beneficia de reducerile de 10 % care a oferit-o mai multe publicaţii, ziare şi reviste ca Timpul , Jurnal de Chişinău,
Potrivit specialistei principale a Centrului „Poşta Moldovei Sângerei și Telenești”, Aliona COȚMAN „în această zi dedicată cititorilor publicaţiei locale, dar şi naţionale proclamată „Ziua Abonatului”cititorii şi beneficiarii serviciilor noastre şi ale Dvs au perfectat abonamente în valoare de 246 850 lei. Este o dovadă elocventă că semenii noştri doresc să fie informaţi, nu ginduiesc doar la hrinca de pâine, dar dau importanţă luminei informaţiei care o pot găsi şi descoperi într-un rând sau pagină de ziar. Din toată această sumă iubitorii ziarului „Ecoul nostru” au perfectat abonamente a căror suma constituie 23 mii 856 lei.”
La Centrul Poştal Sângerei am surprins momentul când mai mulţi iubitori ai ziarului Ecoul nostru se aflau în aşteptarea perfectării unui abonament la publicaţia preferată. Acest lucru l-au confirmat abonatele din imagine. Cum să rămână fără Ecoul nostu, nu se poate, am venit să ne abonăm şi Vă mulţumesc că existaţi.” mărturisit cititorea şi abonata noastră.
Directorul adjunct al Oficiului Poşta Moldovei Sângerei, Rodica GUZUN, ne-a informat că în ziua aceasta cititorii activi ai ziarului Ecoul Nostu ,cu rezedinţă în oraşul Sângerei au abonat publicaţia preferată la o sumă de peste 8 mii de lei.