18
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, sărbătorită anual în a 3 – a duminică a lunii septembrie, aduc sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților din domeniu protecției sociale a populației.

 Cu siguranță protecția socială este una dintre cele mai nobile meserii, iar Dumneavoastră sunteți cei care le oferiți copiilor, bătrânilor și familiilor nevoiașe, speranța în ziua de mâine, într-un viitor mai bun, prin asistența și suportul acordat. Devotamentul, responsabilitatea și dăruirea de sine sunt calitățile pe care le manifestați zilnic în raport cu aceste persoane defavorizate, lipsite de orice posibilități. Fie ca aceste distinse calități să vă călăuzească cu prisosință și în continuare.

Vă exprim întreaga recunoștință pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor de asistenta și protecție socială din raionul Telenești, precum și pentru receptivitatea manifestată fata de persoanele care au nevoie de grijă și atenție deosebită. Vă îndemn ca realizările obținute pe parcursul acestui an să Vă mobilizeze și motiveze pentru a activa în continuare profesionist, onest și responsabil.

Vă  doresc sănătate, pace, prosperitate și realizări frumoase, soare în suflet și în casă, iar indiciile recunoștinței pentru munca Dumneavoastră să se reflecte în bunăstarea și bucuria propriilor familii.