Stimați angajați din domeniul protecției sociale,

Stimați angajați din domeniul protecției sociale,

18
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul sărbătorii profesionale, Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, Vă adresăm cele mai sincere și calde felicitări, venind cu urări de sănătate,  și dorindu-vă multe și frumoase realizări în consolidarea și dezvoltarea domeniului protecției sociale.

Dumneavoastră sunteți cei care redați  speranța și credința oamenilor atunci când se află în dificultate, Dumneavoastră sunteți cei care le stați alături în clipele grele ale vieții lor și veniți în ajutorul celor care au nevoie cel mai mult – persoanele în vârstă și persoanele cu dizabilități, bolnavii și orfanii, familiile numeroase. Dumneavoastră sunteți cei care vedeți zâmbetele recunoștinței și trăiți bucuria că ați contribuit la asta. Poate că nicio altă profesie nu cere un asemenea umanism nelimitat, compasiune, răbdare și credință în oameni, ca munca unui asistent social. În această profesie nu pot exista oameni la întâmplare, aceasta este o muncă bazată pe vocație. Cu regret, astăzi încă mai există provocări legate de lipsa de logistică și infrastructură pentru asistenții sociali, astăzi salariile sunt încă departe de a vă satisface necesitățile, însă împreună vom reuși să le depășim.

Admirăm devotamentul și angajamentul de care dați dovadă și exprimăm sincere mulțumiri pentru profesionalism, pentru sârguință  și căldura ce o dăruiți oamenilor.  

O sărbătoare frumoasă sa aveți!