164
DISTRIBUIȚI

O poveste de Crăciun de la  Hermes Sângerei

 

O seară specială, o sărbătoare de proporții, cu invitați selecți și un show de excepție. Strălucire și rafinament, meniu delicios, băuturi alese, muzică cu lăutari și în exclusivitate pentru cei prezenți la sărbătoare, un invitat- surpriză. Surprize, premii prețioase și multă sărbătoare au fost „ prezente” în cel mai regal local din orașul și raionul Sângerei.

E o frumoasă tradiție, în fiecare an, în ajunul  Sărbătorilor de Iarnă, directoarea SRL „ Ceremonii Art” Ana Iurcu și directorul- adjunct Sergiu Condorachi, fondatoarea SRL „Desert Art” Iulia Condorachi își invită colegii de serviciu, surorile, frații, nepoții, partenerii la o petrecere de Crăciun și An Nou. Moderatoarea evenimentului a fost inegalabila Cristina Crucieru, contabila întreprinderii, ajutată de Sergiu Condorachi și Natalia Botnari, resurse umane.

E sărbătoare și răsună muzica

Iar când zicem sărbătoare, ne referim la petrecerea corporativă. Or, unde, dacă nu la o petrecere de Crăciun și Anul Nou,  e ocazia de a comunica cu colegii într-un cadru informat.

 Seara feerică de luni, când l-am sărbătorit pe Sf, Ierarh Nicolae, s-a transformat la restaurantul Hermes într-o adevărată petrecere de lux, atât grație muzicii prețioase în armonie perfectă cu vocile artistului Valentin Uzun și a interpreților Costel  și Rodica Cioraru, cât și prin fastuoasa prezență a oaspeților de onoare Vitalie și  Virginia Groza.  Toată lumea frumoasă, prezentă la eveniment s-a relaxat, s-a detașat de rapoartele care trebuie predate la sfârșit de an. Permițându-și o seară relaxantă.

  „Trebuie să credem în propriile puteri, care apar atunci când nu mai crezi în nimeni și în nimic. Și în visuri.”

„ Înainte de Crăciun dispoziția de sărbătoare se instalează parcă de la sine: împodobim brazii  în întreprinderile  noastre, amenajăm cu globulețe, ghirlande vitrinele și rafturile care, te orbesc prin  sclipirea lor. Din timp avem grijă să ne pregătim cum se cuvine de sosirea înaltului oaspete – amenajăm superb localul, pregătim cadouri pentru colegi și oaspeți. Febra pregătirilor ne asigură o dispoziție de sărbătoare cu mult înainte de  eveniment. Ca în fiecare an, și în această seară minunată a Sfântului Nicolae, împărtășim bucuria succesului companiilor noastre și a Sărbătorilor de Iarnă cu cei 115 angajați, pe care îi prețuim enorm, cu frații și surorile mele care, m-au susținut  și încurajat în toate. Ca în fiecare an, ca în fiecare zi, îmi doresc sănătate și dragoste .Până acum, încă nimic în lumea aceasta nu m-a convins că ar fi mai de preț decât sănătate și dragostea dintre oameni. Or, doar iubind, te îmbogățești pe tine și pe cei din jurul tău. E o bogăție netrecătoare pe care le doresc  tuturor să o înmulțească.

Urez angajaților, partenerilor, clienților Sărbători minunate și un An Nou generos, cu liniște și pace, cu sănătate, cu prieteni și parteneri de încredere, împliniri pe măsura viselor,” declară Ana Iurcu.

După 25 ani de experiențe frumoase și rezultate deosebite, evenimentele organizate și petrecute la Hermes vor continua să-i surprindă pe consumatori și clienți, și va fi în continuare apreciat din punct de vedere a calității și siguranței alimentare.

Chiar dacă unii au depănat amintiri, i-ar alții s-au cunoscut la un pahar de șampanie, la sigur toți cei prezenți la eveniment s-au convins încă o dată în plus că bucatele cele mai delicioase și gustoase, produsele de calitate le găsești la Hermes.

Multe flori, cadouri, felicitări, urări de bine, sănătate, prosperitate directoarei Ana Iurcu, directorului-adjunct și fondatoarei  SRL „ Desert Art”,  au venit din partea colegilor, oaspeților. La rândul său, Sergiu Condorachi, a adus sincere  și respectuoase mulțumiri celei care-i ghidează zi de zi și se bucură împreună de reușitele obținute pe parcursul activității. „Mândria afacerilor și succeselor noastre este directoarea Ana Iurcu și nu în ultimul rând colegii noștri care, contribuie la prestarea serviciilor la un înalt nivel profesional și calitativ. Acești angajați,  se dovedesc a fi cei mai buni, implementând servicii de performanță pentru îmbunătățirea vieții consumatorilor. Îi admir și prețuiesc pentru că fac totul din dragoste. Îi ador. Și sunt sigur, chiar foarte încrezut că doar lucrurile făcute din dragoste durează. Viața e o bucurie dacă știm să apreciem ceea ce avem. Produsele și bucatele spun povestea  fabricării lor valoroase care se servesc în compania celor mai buni prieteni, la cele mai fastuoase, romantice momente, evenimente.  Doresc colegilor, consumatorilor, la toată lumea bună ca anul care ne părăsește să le lase amintiri frumoase.  Anul 2023 care se apropie să fie un an luminos și îmbelșugat. Sărbătorile frumoase care se apropie să ne aducă în casele și inimile noastre căldură sufletească, pace, liniște, dragoste și fericire.”

Cu ajutorul  consultantului  pe probleme economice Vitalie Groza, afacerile se dezvoltă vertiginos, devin din ce în ce mai  recunoscute în republică și peste hotarele ei. „O afacere  bine planificată și gândită până la cele mai mici detalii. „ Hermes” este unul din primele localuri din Sângerei adevărate, unde se servește și procură produse calitative. Domeniul pe care l-au îmbrățișat  membrii familiei și toți ceilalți nu este o afacere în care să se mizeze în totalitate pe profit. Ci este un local  care oferă oaspeților confort și plăcere în primul rând. Produsele de aici pot fi savurate la diverse ocazii și în orice zi și care corespund întotdeauna stărilor noastre sufletești. Aceasta se datorează profesionalismului, căutărilor, zbuciumului Anei Iurcu. Port și nutresc o stimă deosebită, plecăciunile mele pentru curajul și arderea interioară. Anume grație ei suntem cu toții azi în această Sală de Aur, locul unde se întâlnesc oamenii de aur. Aici, la Sângerei, am descoperit cel mai luxos și impunător complex de comercial, care vine să-ți ofere o paletă întreagă de servicii și să-ți organizeze cea mai frumoasă sărbătoare, la care doar ai visat.

Tenacitatea personalului este demonstrat prin felul   în care acesta activează și prin discreția cu care servește clientul atunci când este nevoie. În politica d personal se acordă o mare atenție deservirii calitative a clienților.”

Sărbătoarea a culminat cu multă muzică, dansuri și șampanie. Cei mai curajoși au fost, până la urmă,  angajații celor trei companii, cărora Ana Iurcu le este recunoscătoare pentru solidaritate și atmosferă.