42
DISTRIBUIȚI

Mihaela Guțu din Sângerei este beneficiara bursei ASSIT și HMC

Un lucru extraordinar pe care îl promovează programele de burse internaționale #ASSIT și #HMC este angajamentul și deschiderea  elevilor de a se implica activ în comunitatea lor, de a manifesta grijă față de semeni și de a aplica cunoștințele dobândite în locurile lor de origine.

Maria Țurcanu

Programele de burse internaționale #ASSIST și HMC oferă elevilor moldoveni o experiență complexă grație integrării acestora în comunitatea academică a școlii, a familiarizării cu o nouă cultură, un alt stil de viață și o multitudine de oportunități, pentru un viitor strălucit.

Mihaelei  Guțu i-a fost oferită bursa HMC anul trecut, experiența din Marea Britanie are să reprezinte un salt spectaculos în cariera ei. Chiar dacă îi place mult și este foarte implicată în afara orelor, la școală și în comunitate, ea a profitat de vacanța de toamnă pentru a le povesti colegilor din liceul „Olimp” din Sângerei despre aventura HMC. „Bursa HMC nu este un noroc, ci rezultatul a ani buni de muncă, determinare, ambiție și conștiinciozitate. Am aflat despre oportunitățile HMC, m-am dedicat întru totul acestui obiectiv și, indiscutabil, am reușit”, mărturisește Mihaela.

Cu mândrie și încredere. Ea le-a vorbit viitorilor candidați despre bursele