55
DISTRIBUIȚI

Vasile Doga, orașul Sângerei( 30.10)

Președintele OT PLDM Sângerei, în numele echipei, transmite cordiale felicitări lui  Vasile Doga, cu ocazia zilei de naștere.

Să aveți parte de sănătate, prosperare, bunăstare, bucurii de la cei ai familiei, realizări frumoase, iar activitățile în care sunteți încadrat să se bucure de succes. Vă dorim multă armonie în familie și vă mulțumim pentru verticalitatea de care dați dovadă îndeplinindu- vă misiunea nobilă de consilier raional.

Întreaga familie a PLDM este recunoscătoare pentru munca pe care o depuneți pentru a realiza schimbarea în bine până la capăt și vă apreciază ardoarea cu care luptați pentru cauza oamenilor.

Vă dorim să culegeți cât mai multe roade din eforturile pe care le faceți pentru ca să aduceți  oamenilor din teritoriu Dreptate, Libertate, Bunăstare.

În aceste zile de sfârșit de toamnă, îmbibate cu aroma îmbătătoare a crizantemelor, marcați  o zi semnificativă și apropiată sufletului – ziua Dvs. de naștere.

Cu acest prilej vă doresc sănătate, voie bună, pace în suflet, să aveți parte de o viață lungă și senină. Fie ca buna dispoziție și zâmbetul celor dragi mereu să vă însoțească.

La mulți ani!

Cu mult respect, Ion Galus, președintele OT PLDM Sângerei

 

 Vasile Doga din or. Sângerei, bunului soț și iubitului tătic 31.10

   Îți adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere. Ca și noi, copiii tăi , o comoară îți sunt anii pe care-i împlinești, pentru că îți permit să fii activ, dinamic, să te implici în toate. Din trei doruri pentru tine, le prefacem  într-un trandafir  al dragostei noastre pentru tine. Dorința noastră sacră este să fii sănătos, așa cum știi a te menține și  a te păstra, ca  să ne revedem cu drag.

    Universul familiei noastre  e frumos, cald și calm alături de tine. Ești omul armoniei și al împăcării și suntem bucuroși că ești tăticul nostru.
 La mulți ani!

Cu, drag soția Tatiana, fiica Olga, feciorul Dorel din străinătate.