56
DISTRIBUIȚI

Lilia Cucoș, din orașul Sângerei (30.10)

Scumpa și draga noastră fiică, mămică, rudă,  o viață lungă să trăiești, cu multă demnitate, să ai mereu doar bucurii și succes în toate. Norocul, fericirea să nu te părăsească, iar dragostea și iubirea mereu să te însoțească. Ce putem să-ți mai dorim în astă viață zbuciumată  decât un trai împărătesc și multă, multă sănătate.

De ziua ta, venim cu cele mai frumoase gânduri și îți dorim sănătate, bucurii, împlinire și multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta și a celor dragi, în deosebi a  scumpului fecioraș. Dragostea și grija ce o dăruiești celor din  jurul tău să fie răsplătită din plin cu multă căldură și împlinire sufletească.

De ziua ta îți dorim un ocean de dragoste, o mare de sănătate și o insuliță de griji. Îți mai dorim dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare să poți să-ți  împlinești visurile și multă dragoste să te poți bucura de ele. Fie ca zilele tale să fie pline de bucurie, nopțile pline de căldură și anii tăi plini de tinerețe. Să ai parte de raze doar senine, de împlinire, de noroc și flori ale iubirii în grădina frumoasă a vieții tale. La mulți ș frumoși ani!

Cu mult drag, tăticul, mămica, feciorașul, rudele, colegii de serviciu