23
DISTRIBUIȚI

Au dat dovadă de curiozitate și interes sporit

Un eveniment interesant și plăcut pentru elevii clasei a IV-a ,,Pas cu Pas”,proiectat și desfășurat în cadrul competiției internaționale Meet and Code 2022.Elevii au dat dovadă de curiozitate și interes sporit în utilizarea aplicațiilor Chatterpix și Canva care le folosesc elevii cu plăcere la matematică, limba română, proiectele tematice.

“Evenimentul este finanțat cu ajutorul programului Meet and Cod, susținut la nivel european de compania de software SAP. Meet and Code 2022 este coordonat de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe și susține, pentru al 6-lea an consecutiv, evenimente de tehnologie și programare aliniate cu misiunea inițiativei Comisiei Europene: Europe Code Week.

În Republica Moldova, programul Meet and Code este coordonat de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards, competiție organizată de Comisia Europeană.

Veronica Loghin, gimnaziul Bălășești