22
DISTRIBUIȚI

Stimați lucrători din domeniul transportului auto și infrastructurii drumurilor, cu ocazia Zilei profesionale, care se marchează tradițional în ultima duminică a lunii octombrie, vă adresez sincere felicitări însoțite de urări de bine.

Incontestabil, munca pe care o prestați zi de zi este foarte complicată în condițiile actuale, dar și foarte responsabilă, este o muncă care merită tot respectul nostru, al societății în întregime.

Admir devotamentul și angajamentul Dumneavoastră profesional de care dați dovadă în ultimii ani la reabilitarea și modernizarea drumurilor, contribuind la sporirea calității serviciilor pe carele prestați și a siguranței în trafic pentru cetățeni.

Apreciez importanța activității Dvs., care merită tot respectul și îmi exprim recunoștința pentru efortul ce-l depuneți zi de zi pentru a crea confortul vital atât al cetățenilor raionului care călătoresc, cât și al oamenilor ce ne vizitează comunele raionului.

Cu prilejul Zilei profesionale, vă aduc sincere urări de sănătate, bunăstare și împlinirea speranțelor de mai bine, dorindu-vă succes și realizări spre beneficiul dezvoltării economice a raionului, republicii în întregime.

Călătorii fără primejdii. Drum bun și drumuri bune!

 Cu profund respect, Mariana Ombun, președinta raionului Telenești