22
DISTRIBUIȚI

Mesaje de felicitare cu prilejul Zilei Automobilistului și Drumarului

În ultima duminică alunii octombrie este consemnată sărbătoarea profesională a lucrătorilor din ramurile transportului auto și a gospodăriei drumurilor „Ziua Automobilistului și Drumarului”. Folosindu-mă de acest prilej, felicit toți automobiliștii, cât și toți specialiștii din domeniu – toți acei, care conduc o mașină, a căror viață este legată  de transportul cu motor, care cred în drum și, nu în ultimul rând, contribuie la îmbunătățirea infrastructurii prin construirea drumurilor.

Munca Dumneavoastră nu este deloc ușoară, solicitând atenție și prudență, e una primejdioasă, care solicită  responsabilitate enormă pentru viața și sănătatea pasagerilor, calitatea drumurilor, nu mai puțină responsabilitate se cere și transportatorilor de mărfuri.

Astfel, pentru eforturile depuse în a le oferi cetățenilor noștri servicii de înaltă calitate și în condiții de siguranță, pentru munca enormă depusă la construcția și renovarea drumurilor în raion, exprim recunoștință și mulțumire.

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele  conducerii raionului și personal, aduc sincere felicitări tuturor care conduc, confecționează și repară mașinile auto, celor ce prestează servicii auto și deservesc populația, precum și tuturor care proiectează, construiesc, renovează, supraveghează și au grijă de drumurile noastre, dorindu-vă noroc, drumuri plăcute, ușoare, netede și libere. Să alegeți  întotdeauna doar direcția corectă.

  Cu deosebită considerație, Grigore Corcodel, președintele raionului Sângerei