22
DISTRIBUIȚI

 

Mesaje de felicitare cu prilejul Zilei Automobilistului și Drumarului

  Consemnată anual în ultima duminică a lunii octombrie “Ziua automobilistului și a drumarului”, îmi oferă plăcutul prilej de a Vă transmite cele mai sincere urări de bine și prosperitate tuturor lucrătorilor din domeniu.

Industria automobilelor și a drumurilor a devenit o ramură importantă, o verigă importantă în economia tarii, drumurile moderne și infrastructura accesibilă sunt o carte de vizită a oricărei tari. Dezvoltarea localităților, promovarea turismului, soluționarea problemelor sociale și creșterea economică per ansamblu pot fi posibile având la bază sisteme de comunicații moderne și drumuri bune. În același context nu pot fi neglijate nici serviciile de transport, care reprezintă un element vital al  activității de producție și comerț, dar și pentru viața de zi cu zi a populației.             

  Meseria pe care v-ați ales-o presupune multă dăruință, flexibilitate și calitate.

  În ultimii ani se observă o reabilitare și modernizare a drumurilor, sunt realități dar și tendințe actuale care ne fac să sperăm la o viață mai sigură pentru noi, dar și obținerea satisfacției profesionale pentru dumneavoastră.

  Ne exprimăm recunoștința profundă conducătorilor auto, drumarilor, mecanicilor, inginerilor, proiectanților, tuturor celor care prin munca lor oferă confort și protecție a pasagerilor și transportului. 

  Vă doresc sănătate,  noi realizări de producție și, bineînțeles, autostrăzi netede, conducere în siguranță și lumina verde a semaforului!

  Fie ca fiecare zi să vă aducă doar bucurie, liniște și întotdeauna o dispoziție bună!

Cu aleasă prețuire, Arcadie Covaliov, primarul orașului Sângerei și satului Vrănești