10
DISTRIBUIȚI

  Sindicaliștii apreciați pentru munca depusă

  Cu ocazia Zilei Lucrătorilor din Învățământ, în contextul acțiunilor privind sărbătorirea profesorilor, Biroul Executiv al Consiliului raional Sângerei al Sindicatului Educației și Științei(CR al SEȘ) a decis aprecierea mai multor activiști sindicaliști pentru munca obștească exemplar îndeplinită și pentru aportul substanțial la dezvoltarea mișcării sindicaliste în domeniul educațional din raion.

 În baza hotărârilor organizațiilor primare sindicale a fost decernată Diploma de Merit a Consiliului raional al Sindicatului Educației și Științei și premiul bănesc a câte 500 de lei pentru 108(plus 7FNSEȘ)membri de sindicat în sumă de 56100 lei. A fost alocată suma de 205400 lei pentru promovarea activităților cultural-artistice la nivel de organizații sindicale, dedicate Sărbătorii angajaților din educație. Liderii sindicali a 87 de organizații primare au fost stimulați pentru activitatea lor cu 3% din suma cotizațiilor pentru anul 2022,în mărime de 33520 lei. Lucrul acesta s-a realizat în baza Hotărârii CR Sângerei al SEȘ din 19.08.2022.

Consiliul raional al Sindicatului a promovat 10 membri de sindicat și angajați din serviciile aferente domeniului pentru a fi stimulați cu Diploma oferită de Federația Națională a Sindicatului Educației și Științei și premiul bănesc cu implicarea și a CR al SEȘ. Cu câte un abonament gratis la spectacolele Teatrului „Vasile Alecsandri” din Bălți au fost onorate, pentru munca depusă,14 cadre didactice, premiante ale ediției anului-2022 la etapa raională a concursurilor „Pedagogul Anului”, „Cel mai reușit Debut Pedagogic”. In ajunul sărbătorii s-a alocat suma de 9600 lei pentru acordarea  ajutorului material unor membri ai SEȘ, conform cererii depuse.

  Ion ROȘCA, președintele CR Sângerei al SEȘ.