Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

395
DISTRIBUIȚI

Stimați angajați ai sistemului de sănătate!

Constatăm că actualul potențial medical și farmaceutic al raionului își onorează atribuțiile de serviciu cu demnitate, responsabilitate, abnegație și măiestrie profesională, reușește să asigure securitatea sănătății tuturor cetățenilor, să aducă bucuria continuității neamului în fiecare familie, să reverse mereu o rază de încredere și speranță suferindului, să trateze maladia și sufletul în baza simplei chemări a inimii.
Astăzi, activitatea ce o desfășurați constituie un exemplu marcant de servire cu abnegație a oamenilor, de îndeplinire a datoriei profesionale și civice. În această zi îi celebrăm pe cei care și-au legat soarta de una din cele mai nobile și umane profesii, cei care zi și noapte stau la straja vieții și sănătății cetățenilor noștri.
Cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, venim cu cele mai calde felicitări și sincere mulțumiri întregii comunități medicale pentru capacitatea de a lupta cu boli necruțătoare și diagnostice implacabile, pentru insistența și ardoarea profesională în salvarea vieții și sănătății populației, pentru sârguința și căldura omenească ce o dăruiți pacienților Dumneavoastră. Sunteți cei care aduceți speranța în sufletele oamenilor, determinați mereu de a oferi tot ceea ce cunoașteți și ceea ce este mai bun pentru ei, deoarece știți să îmbinați cu succes serviciile medicale de calitate cu sfaturi atât de așteptate de către pacienți.
Fie ca și în viitor să Vă ghidați de răbdare, omenie, să fiți motivați spre performanță și perfecționare continuă, iar recunoștința pacienților să fie pe măsură.
Vă doresc să respectați și să onorați cu succes jurământul depus, să aveți parte de realizări remarcabile, sănătate, bunăstare și numai bucurii în familie.
Cu aleasă considerațiune, Vasili MARANDIUC, Președintele
raionului