Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului

474
DISTRIBUIȚI

Vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate, bucurii și succese mari în activitate!

Pentru cei aflați în serviciul acestei instituții fundamentale în stat, această zi reprezintă un prilej de a rezuma calea parcursă, dar și de a privi cu mai multă încredere în viitor.
Rolul lucrătorului medical într-o societate este vital, mai ales, că se dorește continuarea afirmării principiului supremației sănătății populației. De aceea, astăzi trebuie să conștientizăm că în față stă o sarcină dificilă, și, totodată, extrem de importantă – de a nu dezamăgi populația care a investit încredere. Cu prilejul sărbătorii profesionale, doresc să apreciez modul în care Dumneavoastră V-ați încadrat în procesul de menținere a sănătății publice.
Înaltul profesionalism, principialitatea și devotamentul cauzei sunt acele calități profesionale pe care le întrunesc lucrătorii medicali, executându-și atribuțiile în scopul asigurării sănătății cetățenilor. Urez tuturor angajaților sistemului ocrotirii sănătății multă sănătate, abnegație, împliniri pe plan profesional și personal.
Dorindu-le multă sănătate și fericire veteranilor serviciului, îi asigur că de acea experiență bogată care ne-a fost lăsată este în deplină măsură utilizată de actualii lucrători ai asistenței medicale, constituind un suport considerabil la realizarea sarcinilor ce ne revin.
Adresez un mesaj de felicitare aparte tinerii generații, cărora le revine onorabila și fericita ocazie de a activa în condiții mai favorabile, aplicând în practică bagajul de cunoștințe, ajustat la normele internaționale. Vă doresc ca Medicina să devină o a doua casă în care să munciți respectând tradițiile, îmbogățindu-le cu noi realizări, contribuind astfel la menținerea sănătății publice.
În mod special, vin cu un mesaj de felicitare către membrii familiilor colaboratorilor sistemului de sănătate care, prin dragostea și înțelegerea pe care o manifestă, contribuie la rezultatele activității Dumneavoastră.
Cu toată gratitudinea, Gheorghe BRAȘOVSCHI, Președintele Asociației Primarilor din raion, primar de Sângerei