DISTRIBUIȚI

Stimați agricultori!

Vă aduc cele mai cordiale și sincere felicitări și mulțumiri pentru munca Dumneavoastră cu adevărat grea, dar totodată, atât de nobilă și atât de necesară. Dumneavoastră sunteți economia raionului, cei care ne aduceți zilnic pe masă pâînea cea de toate zilele.
Cu prilejul sărbătorii Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare Vă urez din toată inima multă sănătate, mult curaj, optimism, pace și liniște în familii, să aveți parte de ani rodnici, ca răsplată a jertfirii Dvs. de muncă și dăruire gliei. Munca să Vă fie răsplătită după merit, încât ea să Vă aducă bunăstare, prosperare și cât mai multe bucurii.
Cu mult respect, Ion BÎRSANU, șef adjunct al Oficiului Teritorial Bălți al Cancelarei de Stat

Dragi colegi!

În numele Direcției Agricultură și Alimentație a Consiliului raional Vă felicit cu ocazia sărbătorii noastre profesionale – Ziua Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare.
În această zi de toamnă, în care se fac totalurile unui an de muncă anevoioasă – venim să Vă urăm Dumneavoastră și familiilor sănătate, ani buni, prosperi, pace și belșug. Rodul muncii să Vă sporească într-o prosperare continuă, să fiți apreciați pe parcursul întregului an de muncă, iar recunoștința tuturor să fie simțită în acțiuni concrete.
Primiți felicitări cordiale cu prilejul Zilei Lucrătorului din Agricultură și Industria Prelucrătoare, voi acei care zi de zi, lucrând cu dăruire de sine, Vă îndepliniți cinstit și conștiincios datoria față de străbuna glie.
Cu profund respect, Grigore NEGRUȚI, șeful Direcției Agricultură și Alimentație a Consiliului raional

De Ziua agricultorului!

Tradiţional în ultima duminică a lunii noiembrie, la final de an agricol, noi, producătorii agricoli marcăm Ziua Agricultorului. Indiferent dacă a fost anul agricol bun, mai păuţin productiv, oamenii noştri, de la mecanizatori până la administraţie muncesc din greu la creşterea pâinii şi la asigurarea securităţii alimentare a ţării.
Cel puţin doar din aceste considerente ei merită să fie onoraţi şi să simtă recunoştinţa noastră pentru munca depusă. la creşterea producţiei agricole Iată de ce, aduc cele mai sincere urări de sănătate şi calde felicitări tuturor membrilor colectivului, mecanizatorilor, şeferilor antrenaţi la transportarea producţiei din câmp în hambare, lucrătorilor auxiliari, lucrătoarelor contabilităţii, cu ocazia Zilei Agricultorilor. Este un prilej când doresc să Vă mulţumesc că împărţim povara creşterii pâinii împreună. Vă doresc fiecărui în parte sănătate, bucuii în familii, belşug în casă şi pâine mereu pe masă.
Cu drag de dumneavoastră, Ion ANDRIUŢĂ, directorul SRL „Protion Agro”

Membrilor colectivului!

Cu prilejul Zilei dedicată producătorilor agricoli vreau să Vă felicit şi să Vă transmit pe această cale tot bunul acestui pământ, mult belşug şi bucuria dăruirii muncii de plugari să nu dispară nicicând din sufletul fiecărui dintre dvs. S-o manifestaţi în fiecare lucrare agricolă şi întâlnire cu ogorul sau brazda în aşteptarea rodului. Sunt nespus de bucuros că Vă am alături în muncile câmpului şi în marea noastră datorie asumuată de a creşte pâine Vă mulţumesc pentru ceea ce realizaţi, pentru dragostea care o manifestaţi, faţă de sfănta noastră datorie de oameni ai câmpului. Pentru fiecare bucuria cea mare este, ploaia curată şi la moment din cer dată. Momentele cumplite de secetă le-am trăit şi în acest an agricol, care recent l-am încheiat. Sperăm anul care vine să fie mai bogat în ploi curate şi în câmpuri roditoare.
Vă indemn să poăstraţi acestă speranţă în suflet, şi să Vă bucuraţi de sănătate, ca să ne putem încadra înt-o nouă bătălie pentru păinea noastră cea de toate zilele.
Petru PANCIUC, directorul SRL „Pasaagrocom”,
Tamara CIOCLEA, preşedinta Comitetululi sindical

Agricultorilor mei!

Adresez calde urări de bine şi de sănătate membrilor colectivului şi asociaţilor SRL „Protuvim Agro”, cu prilejul sărbătorii profesionale a producătorilor agricoli. Nu doar prin prilejuri festive să-l omagiem pe agricultor, dar trebuie în fiecare zi să simptă că ei să sunt meseriaşii fundamentali fără munca cărora brazda nu ar rodi, pământul nu ar fi generos şi noi nu ne-am simţi gospodarii săi. Noi cei ce gestionăm plantaţiile , terenurile agricole suntem mai întâi puternici dacă ne bucurăm de sprijinul plugarului, mecanizatorului şi de dărnicia Celui de Sus. Un viitor cât mai plin de încredere doresc fiecărui dintre Dvs şi ani rodnici, plini de belşug şi prosperare doresc fiecărui în parte şi familiilor şi copiilor DVS.
Vă mulţumesc pentru vrednicie şi pentru dragostera faţă de munca plugarului grea, dar nobilă.
Cu mult respect, Mihai BÎRSANU, directorul SRL „Protuvim Agro”