Victorii la Campionatul European de Sambo

Victorii la Campionatul European de Sambo

782
DISTRIBUIȚI

În palmaresul său de luptător Sambo, Roman PANAGUŢA are adunate o mulţime de trofee câştigate în campionate naţionale şi internaţionale. Ultimul trofeu l-a obținut pentru victoria reputată în urma unor lupte spectaculoase în Campionatul Europei din Lituania, unde s-a ridicat pe una dintre cele mai înalte trepte ale podiumului, clasându-se pe locul III. Lui i s-a conferit înaltul nume de Campion European la lupte Sambo.

Mentorul său, Iulian PIATCOVSCHI, antrenor principal al Republicii Moldova la luptele Sambo, este mândru de discipolul său şi de performanţele obţinute până la această etapă. Sub îndrumarea lui, continuă antrenamentele pentru noi campionate prestigioase, unde va evolua şi este sigur, va reputa noi victorii.

Tânărul sportiv este elev al Liceului Teoretic „Olimp”, în clasa a XII-a. El spune că a aşteptat aceste succese, dovadă a muncii de mai mulţi ani şi a dragostei sale pentru sport. Pe lângă faptul că este un sportiv de performanţă, Roman se remarcă drept un elev sârguincios, care se bucură de susţinerea profesorilor şi a colegilor.