Veniţi la concertul de binefacere

Veniţi la concertul de binefacere

Vera TABARCEA

362
DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 3 octombrie curent, ora 18.00  în localul Casei de cultură din oraşul Sângerei va avea loc un concert de binefacere pentru susţinerea familiei sinistrate care a suferit în urma unui incendiu devastator. Concertul este pregătit şi prezentat de formaţia Uniunii Republicane a Veteranilor Războiului din Afganistan a Republicii Moldova.

 

Potrivit organizatorului acestei acţiuni de binefacere, Dumitru SCOROPAT, preşedintele Uniunii Veteranior Războiului din Afganistan a raionului „în noaptea de 11 septembrie a fost mistuită în flăcări casa veteranului Gheorghe APOSTOL din satul Cozeşti, comuna Grigorăuca. O mare nenorocire s-a năpustit asupra familiei care în luna aceasta urma să joace nunta feciorului. Dacă cineva dintre dvs. poate să contribuie cu un ajutor pentru familia sinistrată vă rugăm să contactaţi primăria Grigorăuca la telefonul: 0.262.55.6.80.

La 3 octombrie curent, vă aşteptăm la concertul de binefacere pe care îl organizăm pentru a ajuta familia cu banii adunaţi din vânzarea biletelor. Costul unui bilet este de 30 de lei. Ştim că în zilele de astăzi, cu situaţia din ţară, instabilă şi incertă, îi este greu fiecărui dintre dvs. să supraveţuiască şi să-şi întreţină  familia. Cu toate acestea vă rugăm din suflet să donaţi din puţinul care-l aveţi şi familiei în cauză”, a lansat rugămintea către fiecare dintre dvs. Dumitru SCOROPAT.

Cetăţenii raionului nostru dintotdeauna au dat dovadă de sensibilitate şi receptivitate în momentele de grea cumpănă pentru semenii săi. Avem încrederea că şi de data aceasta vor demonstra că sunt solidari cu durerea acestei familii. Organizatorii concertului de binefacere şi a acţiunilor de sprijin familiei mulţumesc anticipat pentru generozitatea de care veţi da dovadă.