Veaceslav Sanduleac,primarul comunei Bilicenii Noi 14.07

Veaceslav Sanduleac,primarul comunei Bilicenii Noi 14.07

45
DISTRIBUIȚI

  De curând veți sărbători ziua de naștere. Noi dorim primii să ajungem la inima și bucuria sufletului Dvs cu un buchet de trandafir și sincere urări de viață frumoasă și prosperă.  Împreună suntem o echipă  unită, care ne susținem și ne implicăm în beneficiul cetățenii și pentru prosperarea localităților noastre. Ne este confortabil cu Dvs alături, zi de zi. Avem senzația că suntem după un perete de sprijin puternic, implicați împreună. Sunteți plin de inițiativă, cu răbdare și dorință de a prospera în continuare, necătând la greutăți, probleme, neajunsuri.

   În afară funcției de primar, rămâneți pentru toți om de omenie, cu  veridice calități umane,  iubitor, receptiv, săritor la nevoie, generos, motive și calități pentru care toți cetățenii Vă iubesc și Vă stimează.

  Cu respect, echipa primăriei

  Iubitului soț și tătic, Veaceslav Sanduleac din satul Mândreștii Noi 14.07

  Stelele din cer am coborât, lumini din candela iubirii noastre am adunat pentru tine la ceas aniversar să fie  drept atenție și dar de seamă.  Sporuri înalte în toate îți dorim,  stâlp al familiei  noastre  neclintit să rămâi, cu tot ce poți a-i oferi . îți mulțumim, scump tătic, minune ne sunt clipele și zilele alături de tine. Nu uiți a ne face surprize, a ne dărui bucurii, a ne surprinde  cu farmecul vieții  care o ducem împreună. Fiind de un rafinament înnăscut, înzestrat cu bunul  simț, niciodată nu    invoci nimic, doar te dăruiești nouă. Îți mulțumim și nemărginit te iubim.

 Cu drag, soția, copiii, apropiații.