Veaceaslav Ombun este copilul inițiativei private

Veaceaslav Ombun este copilul inițiativei private

69
DISTRIBUIȚI

 S-ar părea că un proprietar de microbuz nu prea are spațiu de manevră să se  afirme printr-o istorie a sa de succes. Ar fi o misiune simplă până la banalitate să conduci un microbuz conform unui orar, respectându-l întocmai. Dar se mai poate și altfel odată ce pasagerul întră în microbuzul tău și căruia poți săi oferi ceva mai mult.  

Veacesav Ombun, șofer pe ruta  Telenești- Nucăreni  a găsit o metodă destul de ingenioasă de deservire a pasagerilor care au altă destinație decât Nucărenii –s-a înțeles în prealabil cu conducătorii auto din rutele care merg din capitală spre Florești, Soroca sau rutele mai îndepărtate cărora îi  transmite pe solicitanți pentru a-și continua călătoria la intersecția traselor Soroca Bălți ori Ratuș:

 ”Lumea prețuiește banul dar mai mult ca orice prețuiește timpul. Ideea mi-a dat-o una din profesoarele de la Telenești care merge de dese ori să-și vadă părinții undeva la Racovăț sau Dubna, raionul Soroca. ”N-ați putea să-l rugați pe șoferul cursei care merge la baștina mea și vă intersectați la răscruce  cam la aceiași vreme să aștepte nițel că oricum se deplasează cu salonul gol?” De ce să nu încerc, în cel mai bun caz ajut călătorul să economisească timp, mi-am zis. Astfel am contactat pe colegii mei cu care ne întâlnim la  intersecția respectivă. Așa lucrăm de doi ani”, ne spune Veaceslav.

Veaceslav este șofer în a doua generație. S-a voit să se facă anume șofer și socate o mare realizare a sa când clientul îi spune ”Băiete, cu tine aș merge și la capătul pământului!”:

Omul absolut necunoscut își acordă deplina încredere că anume datorită ție va ajunge în siguranță din punctul A în punctul  B. La o adică sunt și copilul inițiativei privare.  Este cazul când  grija față de client își garantează succesul, crede proprietarul cursei.