DISTRIBUIȚI
În poză: Laureații Galei 2017

Casa de Cultură „Nicolae Iorga” din orașul Sângerei a găzduit o nouă ediție a Galei Laureaților din domeniul culturii 2017. Această festivitate este dedicată recunoașterii publice a celor care promovează valorile noastre perene.
Duminică, 20 mai la Casa de Cultură s-a desfășurat o nouă ediție a Festivalului – Concurs „La umbra nucului bătrân”, eveniment care a provocat un ecou în întreg raionul.

La inițiativa șefului Secției Cultură, Valeriu RUSU, de mai mulți ani în raion are loc Gala Laureaților din domeniul cultural. Și actuala ediție a fost organizată cu susținerea financiară și logistică a Secției raionale Cultură și Consiliului raional.
Înainte de demararea evenimentului propriu-zis, laureații Galei, participanții la Festivalul „La umbra nucului bâtrân” și publicul spectator au fost salutați de duetul Valeriu CIOBANU și Dina MORARU.
Potrivit lui Valeriu RUSU: „Gala Laureaților este cel mai important eveniment organizat anual de Secția Cultură. E un frumos eveniment ca străduințele celor care susțin și promovează arta, cultura să fie apreciate la justa valoare. În acest an festivitatea culturală organizată de Secția raională de Cultură, susținută de Consiliul raional și cea a primăriei or. Sângerei a avut ca scop menționarea personalităților din raion, care s-au manifestat activ pe tărâmul culturii pe durata anului 2017 și care merită a fi celebrate. Florile recunoștinței noastre tuturor celor care-și aduc din plin aportul pe tărâmul cultural, sincere felicitări laureaților actualei ediții.”
Cei 50 de nominanți, rând pe rând au urcat pe scena Casei de Cultură, ei fiind admirați, aplaudați și au beneficiat de Diplome și premii bănești…

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul 21 din această săptămână

În poză: orchestra de muzică populară „Busuioc Moldovenesc”,dirijor Anatol VIȚU
În poză: membrii juriului împreună cu învingătorii Festivalului