Vă urăm La Mulți Ani!

Vă urăm La Mulți Ani!

19
DISTRIBUIȚI

Ziua de 8 Martie este ziua în care vorbim și despre implicarea femeilor în societate în mod mai activ, implicarea în funcții de conducere în mod egal cu bărbații și oferirea drepturilor sociale, politice și economice în mod echitabil. Astfel că noi pledăm pentru femei cu șanse egale în orice domeniu, femei libere și împuternicite de familie, societate, cu loc de muncă și colegi care încurajează implicarea lor activă în viața raionului!

Ați fost întotdeauna și sunteți un simbol al frumuseții, al gingășiei și delicateții. Aduceți frumosul, fericirea în casă, în familie, la locul de muncă, în societate și în orice loc vă aflați prin felul cum le aranjați pe toate, prin felul cum educați copii, cum transmiteți frumusețea celor ce vă înconjoară, pentru că asta e menirea de femeie – să aduceți frumosul în lume.

Pentru toate lucrurile minunate pe care ni le oferiți în viață vă mulțumim în fiecare zi și cu atât mai mult, în această zi specială.

Vă urăm La Mulți Ani și vă dorim să aveți parte de o primăvară minunată, plină de dragoste și prețuire! Să rămâneți aceleași, neschimbate, să vă înconjurați de oameni sinceri care să vă respecte.