UN GEST IMPRESIONAT ȘI FRUMOS ORGANIZAT DE TINERII DIN GRUPUL DE SCAUȚI...

UN GEST IMPRESIONAT ȘI FRUMOS ORGANIZAT DE TINERII DIN GRUPUL DE SCAUȚI „SPERANȚA” DIN GIMNAZIUL ȚĂNȚĂRENI

39
DISTRIBUIȚI

Președinta raionului Telenești, Mariana Ombun a fost surprinsă plăcut de un gest impresionat și frumos, organizat  cu ocazia primei zile de primăvară – 1 Martie, în cadrul mai multor activități dedicate decadei Mărțișor.

Președinta raionului  a adus sincere mulțumiri și aprecieri grupului de elevi Scout „Speranța” din Gimnaziul Țânțăreni, ghidați de doamna directoare  Ludmila Stoica și diriginta Tatiana Trofim. Tinerii scauți au venit special, la conducerea raionului  și au adus un mesaj frumos de felicitare cu ocazia de 1 Martie, au împărțit mărțișoare și au cântat. 

Remarcăm că mișcarea scout are o istorie de aproape  30 ani în raionul Telenești iar grupul de la Țânțăreni sunt pionierii  mișcării.

”Scoutismul oferă tinerilor oportunități de a participa la programe, evenimente, activități și proiecte care contribuie la creșterea lor în calitate de cetățeni activi. Toate acestea au fost posibile datorită aportului și influenței majore pe care a manifestat-o Fondatorul Scoutismului- Robert Baden Powell”, ne-a relatat Ludmila Stoica, directoarea gimnaziului și organizatoarea grupului scout.

Scouții de pretutindeni au celebrat  în data de 22 februarie Ziua Fondatorului prin organizarea diverselor manifestări. Și în acest an scauții  nu au rămas indiferenți la cea mai importantă zi din Istoria Mondială a Scoutismului, fiind efectuate mese rotunde, flash mob-uri și alte activități frumoase și de suflet.  au desfășurat lecții informative și activități specifice pentru câteva clase de copii din localitate.