DISTRIBUIȚI

Vladimir Facalau, directorul școlii sportive din Telenești înmânează Cupa Campionatului capitanului echipei din Coropceni

Pe stadionul din Telenești s-a desfășurat Campionatul Școlii Sportive Telenești, cu participarea micilor fotbaliști cu vârsta cuprinsă între 2007-2009 pentru unii din ei participarea la acest turneu fiind o premieră.

”Am avut niște temeri care țin de timpul de afară. Dar pedagogii din sate m-au convins că la ei se joacă fotbal în mahalale până cade zăpada. Am avut grijă ca copii să fie îmbrăcați, am avut alături asistență medicală care de regulă nu lipsește la asemenea acțiuni.Dar au fost jocuri care au relevat nenumărate emoții și griji… Au participat cei mai curajoși și ambițioși copii, care într-adevăr doresc să demonstreze că pot mai mult și sunt mai buni!”, a remarcat Vladimir Păcălău, directorul școlii sportive.
Valeriu Lazarenco, primarul de Leușeni ne spune că echipa de fotbaliști din satul lui a participat pentru prima oară la un capionat de aceea a avut nevoie de susținerea lui plenară:
”Am demonstrat că echipa e una monolit,că tehnicile însușite la antrenamente cu multă sudoare au fost acum de folos. Era importantă participarea, ceea ce ține de rezultate – ele nu se vor lăsa mult așteptate. Am fost foarte mulțumit de această activitate, unde am trăit aceleași emoții ca participanții.”, a spus primarul.

Continuarea citiți în n.50 din 10 decembrie 2021