DISTRIBUIȚI

     A răsunat ultimul clopoțel în instituțiile de învățământ din țară. Cu amintiri frumoase pentru anii petrecuți pe băncile școlii, maturizați și poate mai responsabili, absolvenții au închis ușile școlii și au deschis drumul către viață.

           Emoții, flori, fotografii, speranțe și amintiri au fost atributele principale ale festivităţii de absolvire la Gimnaziul „Anton Crihan”. Într-un cadru festiv, elevii, absolvenții clasei a IX-a în număr de 27 au sărbătorit „Ultimul sunet de clopoțel” prin rememorarea anilor de școală, a clipelor frumoase şi a prieteniilor formate în acest timp. Ajunşi la final de drum, dar spre un nou început strălucitor, elevii au pregătit diferite dansuri, mesaje emotive în amintirea clipelor frumoase care le-au petrecut.

Președintele raionului, Vasili MARANDIUC, viceprimara orașului, Maria CONDORACHI prezenți la sărbătoare i-a felicitat pe toți elevii cu finalizarea cu succes a anului curent de studii. În mesajul său, președintele raionului a menționat: „Răsună ultimul sunet de clopoțel. Clasele, cabinetele de studii, sălile de sport, laboratoarele, atelierele vor deveni pustii. De azi până la 1 septembrie, școala va găzdui liniștea și așteptarea, iar voi dornici de noi cunoștințe și experiențe…

continuarea o veți citi în numărul 23 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Mariana URSU