DISTRIBUIȚI

                Al patrulea an consecutiv, primăria comunei Heciul Nou organizează Turneul republican la Judo în cinstea lui Vasili MARANDIUC. Primarul comunei, Valentina CHIRONDA susţine că acesta este un gest de atenţie şi de recunoştinţă pentru cât de multe lucruri valoroase a făcut şi face el pentru binele comunităţii.

                Invitaţii de onoare ai turneului au fost preşedintele raionului, Vasili MARANDIUC şi directorul SRL „Alodiu Nord” Sergiu MARANDIUC, susţinătorul turneului. Ei au fost întâmpinați cu aplauze şi cu flori într-o atmosferă festivă şi caldă, de către organizatorii turneului şi participanţi în număr de 217 sportivi. În momentul inaugurării competiţiilor, în faţa tuturor celor prezenţi, primara localității a mulţumit preşedintelui că a onorat cu prezenţa sa turneul judo, că este receptiv şi a susţinut şi susţine orice iniţiativă şi proiect care prinde lumină de implementare în vatra comunei.

Această frumoasă ştafetă a transmis-o fiului, care de asemenea este generos, receptiv şi ajută ca satul să prospere, tinerii să se ocupe cu sportul, cu lucruri benefice sănătăţii. Din respect pentru cel ce susține sportul din satul Heciul Nou, s-au înscris peste 60 de sportivi judoişti.

Potrivit antrenorului Andrei PLEŞCO, ei nu doar au participat, dar au fost eroii etapelor de premiere şi au câş- tigat medalii, premii şi diplome pentru victoriile obţinute.

„Am demonstrat…

continuarea o veți citi în numărul 17 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Vera TABARCEA