Topul celor mai citite articole

Topul celor mai citite articole

Mariana DANDARA

481
DISTRIBUIȚI

În această săptămână topul celor mai vizualizate articole de pe site-ul ziarului „Ecoul nostru” îl deschide rubrica „Omul Săptămânii”, care are menirea de a aduce la cunoștința cetățenilor săptămânal detalii din viața și activitatea persoanelor care prin muncă și dăruire reușesc să făurească pas cu pas un viitor mai frumos pentru raionul Sângerei. Articolul într-un timp foarte scurt a adunat peste 600 de vizualizări.

Cititorii site-ului „Ecoul nostru” s-au arătat foarte interesați de articolul „Liceul Teoretic „Olimp” și-a deschis ușile pentru cea de-a 39-a promoție”. Articolul aduce la cunoștința cititorilor detalii despre începutul unui nou an școlar și primul sunet de clopoțel care a răsunat în Liceul Teoretic „Olimp” din Sângerei care și-a deschis ușile pentru a întâmpina cea de-a 39-a promoție de elevi dornici de a pătrunde în templul sfânt al cunoștințelor. Articolul a fost accesat de 438 de vizitatori unici.

Locul trei în top îl ocupă articolul „Au venit ca o familie unită la dezbateri în aer liber”. Articolul informează că postul de Radio Europa Liberă desfășoară o amplă campanie intitulată „AICI este Europa Liberă”, în cadrul căreia, pe parcursul lunii august jurnaliști și prieteni ai acestui post de radio au călătorit prin Republica Moldova, din localitate în localitate, participând la întâlniri și discuții cu publicul pe teme de actualitate. Articolul  într-un timp record a adunat mai multe vizualizări.

Urmează în top articolul „1 septembrie – ziua unui nou început”, care informează cititorii despre primul sunet de clopoțel care a răsunat în gimnaziul din comuna Iezărenii Vechi. Acest gimnaziu proaspăt renovat este un univers plin de farmec, unde copiii sunt dornici de a păși ferm în lumea cunoștințelor. Acesta a adunat peste 300 de vizualizări.

Mai mulți cititori au fost curioși să afle detalii despre articolul „În clasa întâi au mers cu daruri de la Fundația „HEVRA”. Articolul a informat cititorii  despre primul sunet de clopoțel din satul Dobrogea Veche care a fost unul total deosebit. Fundația Evreiască „HEVRA” din Moldova, (președinte Emilia TAFAROV) a venit cu daruri pentru copiii care prima dată au mers în clasa întâi.

Citiți topul în întregime în nr. 41 al ziarului.