DISTRIBUIȚI

Pentru oricine a pășit cândva, oricât de demult, pragul școlii,  începutul lui septembrie se asociază cuclinchetul de clopoțel, râulețe de flori ce curg grăbit spre porțile deschise ale instituțiilor preuniversitare, cu sclipirea  geamurilor, mirosul de vopsea ale sălilor de clasă.

Pe oriunde ne-ar purta căile sau potecile vacanței mari, către  început de septembrie ele, negreșit, ne readuc la școală – templul cunoașterii, de unde atâte zborurispre culmi își iau începutul.

 

Acest tablou feeric al unei splen dide zile de toamnă a completat și amplificat emoțiike celor care și-au îndreptat pasul spre Cimnaziul „Adrian Păunescu” din satul Copăceni. Chiar din primele clipe ale careului solemn au fost întâlniți cu aplaue de încurajare micuții pentru care 2 septembrie amarcat un început dedrum, o nouă tgreaptă în urcușul spre marele adevăruri. Mesajele de felicitare și îndemnul de a cuceri cu îndrăzneală culmile cunoașterii au răsunat din parteaadministrației gimnaziului, părinților, oaspeților, parohului bisericii din localitate. Vorbitorii au urat tuturor un an școlar cu multe împliniri, putere de muncă, performanțe cadrelor didactice, căci numai de eledepindrezultatele elevilor, atinse cu multă răbdare și tact,sănătate tuturor, prosperitate, ani mulți de viață rodnică.