DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută a finalizat cu Târgul meşteşugarilor din raion, desfăşurat în centrul oraşului Sângerei. A fost o activitate de promovare şi încurajare a businessului mic şi mijlociu şi o posibilitate pentru vizitatori de a lua contact cu obiecte populare autentice. Organizat de Incubatorul de Afaceri Sângerei în parteneriat cu Consiliul raional, târgul s-a desfăşurat la prima sa ediţie.
Potrivit organizatorilor activitatea de promovare a businessului mic şi mijlociu şi a antreprenorilor, foşti şi actuali rezidenţi care şi-au deschis afacerile datorită sprijinului şi consultanţei oferite prin intermediul Incubatorului de Afaceri va deveni o tradiţie şi o posibilitate permanentă pentru susţinerea acestora.
Vizitatorii curioşi de splendoarea evenimentului şi varietatea largă de produse, confecţii, producţie, servicii au primit Târgul Meşteşugarilor ca pe o sărbătoare. A fost o posibilitate de a cunoaşte cât de variată este activitatea acestor antreprenori, tineri în mare parte care şi-au luat zborul în lumea afecerilor, câştigând pentru existenţă şi dezvoltare aici, acasă, prin Incubatorul de Afaceri.
În peste 20 de corturi achiziţionate pentru acest eveniment de către Consiliul raional campaniile reprezentante ale businessului mic şi mijlociu, invitate la eveniment şi-au expus producţia, produsele. Vizitaotii au savurat şi au făcut rând pentru achiziţii la pavilioanele rezidenţilor Incubatorului SRL „ConstilCard”, SRL „Garbuz Svetlana”, SRL „Elavia Confex”, ÎI „Dumitru Iulia”. Cu produse AQUA UniQa şi îndemnul „E minuanat să fii sănătos” şi-a etalt băuturile răcoritoare Compania „Gelibert”. Tânărul antrepenor Constantin VRABIE, SRL „Agricol Nord” abia de făcea faţă solicitărilor vizitatorilor târgului pentru producţia sa de legume, pomuşoare, Andrei GUŢU din Sângerei cu cereale din recoltă nouă, căt şi Asociaţia Apicultorilor reprezentată de producătorul Vasile MIRON….

Continuarea o puteți găsi în ziarul din săptămâna aceasta

În poză: participanții la Târgul Meșteșugarilor