Tamara Bolohan, orașul Sângerei 01. 08

Tamara Bolohan, orașul Sângerei 01. 08

42
DISTRIBUIȚI

Felicitări, dragă Tamara cu ocazia Zilei de naștere! Pășești pragul unui an care  trece în istorie și te-a bucurat cu mute zile senine și frumoase, cu oameni dragi alături cu sufletul, spiritul și inima ta. Te-ai născut într-o zi călduroasă de vară, sub semnul zodiacal al Leului,  semnificând anotimpul florilor și fiind semnul triumfului luminii, al familiei, al părinților și al căminului. Leii se disting prin emotivitate, sensibilitate, romantism, intuiție și gingășie, pe de o parte, iar pe de altă parte, sunt oameni puternici, cu ambiție, dar și cu stăpânire de sine, cu încrederea că orice își fixează în plan, se realizează, pentru că sunt harnici și dedați cauzei, ideii și luptă pentru a izbândi. Te-am admirat întotdeauna, pentru că, indiferent de circumstanțe, ai știut să-i aduni pe cei dragi în jurul tău, fiindu-ți specific spiritul de familie.

Am învățat multe lucruri frumoase de la tine, prin exemplele pe care ni le dădeai.

Suntem siguri, că de acum încolo viața îți va oferi încă multe clipe fericite, prin care Domnul te-ar răsplăti pentru bunătatea inimii, căldura sufletului și sinceritatea firii tale.

Draga și scumpa noastră, cu toată dragostea și respectul te felicităm cu prilejul aniversării zilei de naștere, sărbătoare dublă anul acesta , ce vine să aducă cu sine  și un important eveniment în viața ta, dar și a minunatei  familii. Noi, cei apropiați sufletului tău, îți urăm bucurii nemărginite de la frumoșii și inegalabilii copii, dulcii nepoței, minunate împliniri. Florile iubirii să-ți împodobească vița și să-ți vezi realizate toate dorințele.

Îți dorim multă sănătate, puterea de a depăși toate greutățile acestei vieți care este imprevizibilă, dar care respectă oamenii ce știu a se sacrifica în numele unor idei frumoase și să fii steaua noastră călăuzitoare, bucurându-ne cu zâmbetul tău încurajator!

La mulți ani fericiți, cu pace în inima, sufletul și casa ta! Dumnezeu să te binecuvânteze la lucruri frumoase și memorabile!

Noi te iubim și te respectăm!

.