DISTRIBUIȚI

Scumpa și mult adorata noastră soție, mămică, bunică, soră, cumnată ,verișoară! De curând, vei rotungi o frumoasă vârstă. Cu acest plăcut prilej noi venim cu cele mai sincere, calde felicitări și urări de bine. Îți spunem cu toată sinceritatea că îți apreciem omenia, cumsecădenia, răbdarea de care dai dovadă, bunătatea enormă, vorba dulce și sfatul înțelept. Ești deosebită, unică, o mamă extraordinară, o soție ideală, o bunicuță dulce, o gospodină excelentă, o surioară scumpă. Cu această frumoasă și plăcută ocazie noi îți dorim sa ai parte de multă sănătate, cât mai multe zile însorite. Bunul Dumnezeu să te aibă în paza Sa, iar noi să te știm mereu așa precum ești – tânâră, frumoasă, generoasă, evlavioasă, de o cumsecădenie rară.
Ești pentru noi cea mai dinamică, cu plăcerea muncii, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cea mai mândră floare. Fie ca răsăritul acestei zile să-ți aducă împlinirea viselor alături de tot ce poate fi mai pur, mai sincer, mai nostim. Să reușești să îmbini în continuare: șoapta frunzelor, curbele valurilor, tentația florilor, enigma privirilor, duritatea diamantului și blândețea porumbiței. Rămâi și peste ani la fel de gingașă și puternică. La mulți ani și tot sublimul pământului.
Cu toată dragostea:soțul, feciorul Victor, fiica Marcela, ginerele Arcadie, nepoțelul Bogdănel, fratele, surioarele, nepoții, verișorii, cumnații, cumnatele, cuscrii