Suntem la aniversarea care vine să ne vorbească despre maturitate,

Suntem la aniversarea care vine să ne vorbească despre maturitate,

54
DISTRIBUIȚI

Suntem la aniversarea care vine să ne vorbească despre maturitate, despre solidaritate, dar și despre proiecte prin care construim o țară prosperă și demnă. Suntem martori ai multor schimbări vădite în infrastructura localităților din tara, inclusiv din orașul și raionul nostru. Avem tot mai multe drumuri bune, grădinițe și scoli frumoase, dotate cu inventar modern, spital și centre de sănătate renovate, cu servicii medicale mai calitative, Case de cultură reparate. S-a schimbat și mentalitatea oamenilor, majoritatea privind cu încredere spre viitor, căci Tara suntem noi și faptele noastre.

Memoria noastră păstrează evenimentele Marii Adunări Naționale, cu prezența a sute de mii de moldoveni din toate colțurile republicii, care au pledat pentru o altă soartă, mult mai bună, pe care o merităm pe bună dreptate, pentru un viitor sigur al generațiilor următoare.  Aceste idealuri trebuie să le apărăm, să fim oameni la noi acasă, cetățeni ai acestei tari, cu iubirea fată de neam, de popor, de plai, de pământul natal.

Îmi exprim ferma convingere că vom reuși, cu toții împreună, să ne mobilizăm și să muncim în continuare pentru bunăstarea și prosperarea meleagului natal.

În contextul acestei sărbători, vă adresez, stimați sângereieni, cele mai calde urări de bine. Să aveți parte de sănătate, prosperitate, aspirații și fericire, perseverență și noi realizări în munca Dumneavoastră zi de zi.