Stimați silvicultori ai raionului Telenești

Stimați silvicultori ai raionului Telenești

9
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcată tradițional în a treia sâmbătă a lunii septembrie, în numele Consiliului raional, adresez sincere felicitări, însoțite cu urări de bine și prosperitate, tuturor angajaților din ramura silvică, celor care asigură paza și protecția pădurii, realizează una dintre cele mai importante și benefice sarcini –  cea de a  îngriji și ocroti pădurea, care este una dintre cele mai valoroase resurse ale acestui pământ, generatoare a unui mediu sănătos de viață.

Meditând asupra rolului și aportului fiecărui lucrător la conservarea și ameliorarea fondului forestier, îmi exprim  recunoștința profundă pentru contribuția pe care o aduceți în administrarea și gospodărirea pădurilor din raion, pentru dedicație, conștiinciozitate și profesionalism. Zeci de hectare de pădure sunt îngrijite și protejate de dumneavoastră cu dragoste și stimă fată de acest patrimoniu, astfel frumusețea și bogăția naturii fiind păstrate pentru generațiile viitoare.

Cu ocazia sărbătorii profesionale mulțumim tuturor lucrătorilor din ramura silvică pentru munca depusă. Vă dorim mult curaj și inspirație în realizarea obiectivelor trasate, a lucrurilor bune și frumoase, înțelepciune și gânduri pozitive, siguranță în ziua de mâine, bunăstare și multă sănătate familiilor Dumneavoastră.