Stimați lucrători ai Serviciului Fiscal

Stimați lucrători ai Serviciului Fiscal

14
DISTRIBUIȚI

Serviciul Fiscal rămâne o instituție de importanța sporită în stat. De funcționarea impecabilă a acestuia depinde colectarea veniturilor la buget și, respectiv, finanțarea programelor sociale și proiectelor investiționale.

Datorită deservirii eficiente a contribuabililor, perfecționarea permanentă a procedurilor de administrare fiscală, lărgirea spectrului de servicii și sporirea calității acestora, asistenta profesională a Dumneavoastră asigură creșterea considerabilă și permanentă a bunăstării cetățenilor.

Sunt sigură că îndeplinirea corectă a obligațiunilor de serviciu, efortul pe care îl depuneți în gestionarea sectorului fiscal, dăruirea de sine, principialitatea și persistența de care dați dovadă vor continua să servească dezvoltării raionului și a țării.

În numele Consiliului raional  Telenești și al meu personal, vă transmit calde felicitări și urări de bine cu ocazia Zilei profesionale. Multe bucurii, fericire, putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceți cu dăruire, liniște și căldură în suflet.