Stimați Funcționari Publici din raionul Sângerei

Stimați Funcționari Publici din raionul Sângerei

9
DISTRIBUIȚI

Vă felicit cordial cu prilejul zilei profesionale Ziua funcționarului public. Instituirea acestei zile de sărbătoare este o confirmare a importanței rolului funcționarului public în fortificarea țării, căci puterea statului este în funcționarii săi, în capacitatea și aspirația acestora de a realiza progrese și reforme, în aptitudinea de luare a deciziilor și responsabilitatea civică.

De profesionalismul, dedicația, competența de care dați dovadă zi de zi depinde în mare parte imaginea și credibilitatea unei instituții publice. În acest sens, îmi exprim gratitudinea și aprecierea pentru entuziasmul, perseverența și efortul depus pentru a face față provocărilor de astăzi în vederea realizării proiectelor importante pentru dezvoltarea comunității și îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Transmitem tuturor funcționarilor publici cuvinte de mulțumire și profundă recunoștință pentru activitatea nobilă ce o realizați. Vă dorim sănătate, fericire, să aveți parte numai de realizări frumoase și recunoștința celor ce Vă înconjoară, succese mari în împlinirea misiunii de servire a tarii noastre!