Stimați conducători auto și drumari,

Stimați conducători auto și drumari,

8
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei profesionale, în numele  Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat și al meu personal, aduc sincere felicitări tuturor care conduc, confecționează și repară mașinile auto, celor ce prestează servicii auto și deservesc populația, precum și tuturor care proiectează, construiesc, renovează, supraveghează și au grijă de drumurile noastre, dorindu-vă noroc, drumuri plăcute, ușoare, netede și libere. Să alegeți  întotdeauna doar direcția corectă ă aduce sincere felicitări și urări de bine cu prilejul sărbătorii profesionale a lucrătorilor din ramurile transportului auto și gospodăriei drumurilor. Prin acest mesaj de felicitare vrem să mulțumim tuturor celor, care și-au dedicat activitatea ramurii transportului rutier, activități conexe și infrastructurii drumurilor.

Deoarece dezvoltarea și promovarea ramurii transportului rutier, reprezintă unul din aspectele cheie ale economiei raionului, celei naționale, care în mod incontestabil contribuie la creșterea competitivității, facilitarea creșterii economice, ce permite intensificarea schimburilor comerciale, atragerea turiștilor, dezvoltarea relațiilor bilaterale cu vecinii noștri. Iar drumuri calitative înseamnă comunicații mai bune, acces la noi piețe și noi oportunități de afaceri, înseamnă mai multe locuri de muncă și posibilități de dezvoltare pentru țara noastră.

Vă mulțumim pentru sârguința, măiestria și dedicația de care dați dovadă în fiecare zi, este o dovadă a profesionalismului Dumneavoastră și dorinței de a contribui la dezvoltarea unor servicii de transport confortabile și sigure. Vă urăm sănătate, bunăstare și optimism, călătorii în siguranță și drumuri bune!