DISTRIBUIȚI
În poză: participanții la cursa de ciclism

Pe Piața Independenței a orașului, de Ziua Națională a Tineretului, s-a desfășurat cursa de ciclism „Velohora 2018”, ediția a IV-a. Cei care au organizat buna desfășurare a cursei au fost Consiliul Raional, Primăria Sângerei și Consiliul Local al Tinerilor. Evenimentul cultural- sportiv a adunat ,în total, 65 de bicicliști, cuprinși între vârsta de 10-16 ani, care au parcurs o distanță de la 1 la 3 km, în dependență de vârsta participantului.

Bicicleta, casca de protecție, mănușile, ochelarii cât și dorința de promovare a unui mod sănătos de viață, a determinat și data aceasta iubitorii de ciclism din Sângerei să umple de zgomotul anvelopelor și al spițelor, străzile orașului. Coloana zgomotoasă a parcurs o parte dintre străzile orașului, oferind zâmbete și bună dispoziţie la toţi cei care se plimbau în acele momente. Alături de bicicliști, la competiție, s-au prezentat și vicepreședintele raionului Mihail BÎRSAN, șeful Serviciului Tineret și Sport Viorel ONCEANU, primarul de Sângerei Gheorghe BRAȘOVSCHI.
Au dat start concursului, adolescenții de la Centrul raional de Tineret printr-un flash- mob, astfel încurajând participanții și demonstrând că viața adolescentului are culoare doar dacă acesta preferă cât mai multă mișcare. De aceeași părere este și Mihail BÎRSAN care a a salutat participanții la cursa de ciclism și a exprimat admirație pentru alegerea unui mod activ, sănătos în viață și nu telefonul sau computerul…

continuarea o puteți găsi în ziarul nr. 41-42 din această săptămână