DISTRIBUIȚI
În poză: În momentul desemnării sportivei anului Victoria BOLOGAN

Serviciul Tineret şi Sport susţinut de Consiliul raional a organizat Gala Sportului, ediţia 2017, în cadrul căreia şi-a desemnat şi premiat campionii. Sportiva anului a fost desemnată Victoria BOLOHAN,campioana Moldovei la judo.

Oaspeţii de onoare ai Galei sportului au fost sportivii şi antrenorii, echipele de sportivi, care au înscris pe parcursul anului 2017 performanţe în genurile de sport care le practică. Potrivit lui Viorel ONCEANU, specialist principal în cadrul Serviciului Tineret şi Sport” la festivitate de premiere s-a adunat marea familie a sportului care pe parcursul anului trecut ne-am prezentat pe arenele sportive şi am realizat performanţe frumoase, întregind imaginea demnă a raionului. Noi am obţinut aceste performanţe şi datorită susţinerii care am avut-o din partea Consiliului raional, Preşedintelui Vasili MARANDIUC şi vicepreşedintelui Mihai BÎRSAN, responsabil nemijlocit de domeniul sportului.
Ei au fost umărul pe care ne-am sprijinit în promovarea sportului şi a modului sănătos de viaţă, la înălţimea la care ne-am prezentat pe arenele sportive raionale şi republicane”.
Pe parcursul ceremoniei au fost aduse mulţumiri sportivilor – campioni, dar şi antrenorilor lor. Vicepreşedintele Mihail BÎRSAN a felicitat nominanţii Galei Sportului -2017 şi i-a încredinţat că în continuare sportul în raion se va bucura de susţinere, doar că sportivii cât şi antrenorii neîncetat să înscrie rezultate, cum au demonstrat că le pot înregistra. Pentru buna practicare a sportului a fost renovată sala de sport a Liceului „M.Eminescu”, unde se pot ocupa liceenii instituţiei,cât şi tinerii după 18 ani.”La insistenţa noastră şi dovada rezultatelor şi a necesităţii de îmbunătăţire a bazei tehnico – materiale este extinsă aria terenurilor de sport cu acoperire artificială, cu încă 5 stadioane la număr”, a spus vicepreşedintele…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 5 din săptămâna aceasta

În poză: Viorel ONCEANU, Anatolie BAJEREANU, Viorel MIDRIGAN și judoista laureată