SERGIU BUCUR, orașul Sângerei (08.09)

SERGIU BUCUR, orașul Sângerei (08.09)

25
DISTRIBUIȚI

Dragul și scumpul nostru, toate florile lunii septembrie, cele ale recunoștinței și dragostei noastre le așternem în calea ta cu prilejul zilei de naștere. În această zi autumnală soarele luminează doar pentru tine. Chiar dacă am culege toate stelele cerului, toate perlele scumpe ale mării, toată bogăția anotimpului în care ai venit pe lume, nu vom reuși s-ți demonstrăm respectul, dragostea, stima și iubirea ce ți-o purtăm.

Din tot sufletul îți dorim ca drumul vieții să-ți fie însoțit de stelele călăuzitoare, iar fericirea să-ți fie covorul pe care vei merge tandru și viguros toată viața. Rămâi la fel de viguros, tânăr, puternic, optimist, inteligent, bine dispus, omenos…Să-ți păstrezi vocea minunată, catifelată, vocația cu care trage-a înzestrat Bunul Dumnezeu și să o dărui în continuare melomanilor.

Ești un purtător al frumosului, cântecului, muzicii, o valoare cu care ne mândrim noi, cei scumpi și dragi sufletului, dar și toți cei care te ascultă și te adoră. Să te lumineze viitorul cu strălucirea sa, cu frumoase urcușuri și cu succese în activitatea de z i cu zi.

Dragostea ce noi ți-o purtăm să te ajute să fii mereu învingător în toate, cel mai iubit și steaua cea mai sclipitoare.