Sensibilitatea, cumsecădenia și înțelepciunea o fac mereu prezentă

Sensibilitatea, cumsecădenia și înțelepciunea o fac mereu prezentă

249
DISTRIBUIȚI
În poză: Galina BUCUR

Viața fiecărui om este, în fond, o cursă în care depășim multiplele obstacole pe care ni le hărăzește destinul. Viața este, de asemenea, o adevărată încrucișare de săbii cu propriile noastre slăbiciuni și vicii. Tocmai de aceea nu oricine poate triumfa asupra provocărilor vieții și doar caracterele mari obțin victorii asupra acestora, dar și asupra lor înșiși.

Galina BUCUR este una dintre aceste caractere, care a știut de-a lungul anilor să-și impună calitățile de profesionistă excelentă, femeie carismatică dotată cu calități de adevărată luptătoare, precum și o capacitate enormă de a stabili priorități de dezvoltare, de atingere a obiectivelor pe care și le propune.
A știut întotdeauna să se facă remarcată grație inteligenței sale deosebite, onestității, stilului impecabil și bunului simț. Suplimentate de o înaltă cultură a comunicării și un fin simț al umorului, aceste calități caracterizează o femeie care a reușit să demonstreze pe viu vechea înțelepciune care spune că „acolo unde pentru bărbați e un zid de aramă, pentru femei nu e decât o pânză de păianjen.” Nu-i place să-și asume succesele, spunând mereu că tot ce a reușit să facă până acum, se datorează spiritului de echipă cu care lucrează.
În cei peste 25 de ani de activitate, Galina BUCUR a devenit o contabilă experimentată, iscusită în materie, stimată de colegi, apreciată de conducerea Băncii Naționale, de toți acei care o cunosc.
Dumneaei i-a plăcut mereu să adune, să calculeze, să manipuleze cu cifrele misterioase și tainice, dar care ascund atâta adevăr în ele, atâta realitate, că-ți vine greu să nu lucrezi. Nu s-a gândit că destinul o va arunca în mreaja acestui tumult de cifre și calcule pentru întreaga viață, pentru decenii la rând făcând-o să le cunoască profund graiul, sensul și înțelepciunea.
A îndeplinit mai multe funcții și a lucrat în mai multe insituții: S.A. „Agropetrol”, Banca de Economii a Moldovei, BC Victoriabank. Fiind o contabilă calificată, de zece ani cu o responsabilitate sporită, activează în calitate de contabilă-șefă a BC Victoriabank Sângerei…

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul 13 din această săptămână