Sângerei – oraș modern?

Sângerei – oraș modern?

182
DISTRIBUIȚI

        Pe o suprafață de circa 83 km2, se întinde orașul Sângerei, iar peste 15 000 de oameni își duc traiul zi de zi, încercând să-l modernizeze. Corespondentul EN a încercat să afle părerea cetățenilor în privința faptului dacă Sângereiul este un oraș modern sau e încă un sat imens.

Marina, 30 ani, profesoară: „Cred că Sângerei este abia la început de cale de dezvoltare. Îi crește potențialul, se mărește numărul de antreprenori, se descoperă alte ramuri și domenii de afaceri, dar încă nu este un oraș modern. Avem noroc de întreprinderile care își amenajează teritoriul din jurul obiectivelor comerciale, astfel îmbunătățind infrastructura. Unii manageri ai liceelor, grădinițelor câștigă proiecte și ajută la dezvoltarea multilaterală. Din alt punct de vedere, încă nu văd orașul ca fiind unul modern”.

Ecaterina, 72 ani, pensionară: „Trăiesc de o viață în Sângerei și i-am văzut majoritatea transformărilor. Într-o oarecare măsură, orașul se modernizează și mă pot bucura de schimbarea parcului central, repararea unor porțiuni de drum și crearea a noi locuri de muncă. Cred, totuși, că indiciul modernizării este mentalitatea oamenilor. Iată pe aceștia nu i-am văzut să se modernizeze în direcția frumoasă. Chiar dacă au mai rămas unii dintre…

continuarea o veți citi în numărul 15 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: radioresita.ro