s-a urcat mai aproape de Îngeri

  s-a urcat mai aproape de Îngeri

153
DISTRIBUIȚI

Vestea despre trecerea în neființă a colegului nostru Tudor Deliu a lăsat multă tristețe în sufletele noastre și ne-a marcat pe toți cei care l-am cunoscut.

 Tudor Deliu a fost un profesionist desăvârșit, personalitate de o rară capacitate intelectuală și spirituală, de o inexprimabilă corectitudine și rezistență, de o divină bunătate și căldură sufletească.

   Viața și activitatea colegului și prietenului nostru a fost și este un exemplu de dedicație întru materializarea idealurilor în care credea. Înțelepciunea, Omenia și Tactul au rămas cartea de vizită a Domniei Sale.

    În memoria noastră și a tuturor celor care l-au cunoscut, Tudor Deliu rămâne  o sursă inepuizabilă de energie, un focar de noi idei, om de o cumsecădenie rar întâlnită în zilele noastre, un coleg și prieten devotat, care prin principialitatea și integritatea morală, pe parcursul întregii vieți a dus o luptă neostenită pentru crearea unei atitudini deschise asupra acțiunilor, lucrurilor și a oamenilor.

Exprimăm sincere condoleanțe, regrete și compasiune  familiei îndurerate, rudelor, tuturor celor care l-au cunoscut pe regretatul Tudor Deliu.

Dumnezeu să-l ierte.

   Veșnică să-i fie amintirea.