DISTRIBUIȚI
În poză: echipa judoiștilor din Iezărenii Vechi

La 20 octombrie curent, sportivii din raionul nostru au participat la Turneul Internațional la Judo dedicat memoriei maiestrului în sport VALENTIN GUȚĂ.
Evenimentul sportiv a avut loc în orașul Dondușeni și a adunat judoiști din mai multe raioane ale țării, astfel piața centrală a orașului s-a transformat într-o sală de forță la direct și la figurat.
Saltele de trântă au pavat anumite suprafețe, ,indicând începerea unui turneu în memoria celui care a fost VALENTIN GUȚU, o legendă a sportului moldovenesc, cunoscut antrenor, fost vicepreședinte al Comitetului Național Olimpic, iar atmosfera emotivă a vibrat la forte transformând emoțiile suporterilor într-o forță agreabilă. De rezultate frumoase în cadrul acestui turneu s-a bucurat și Școala sportivă „D.Atanasov”. Judoiștii: Raluca GOLBAN, Marinela GABOR, Mihaela GABOR, Vlad GABOR, Cristian IVANOV, Victor GHELAȘ, Sorin IVANOV și Bogdan MIDRIGAN din echipa filialei Iezărenii -Vechi s-au plasat pe locul trei în cadrul evenimentului sportiv, învrednicindu-se de diplome, cupă și medalii.
De menționat că victoria sportivilor sus – numiți este rezultatul muncii asidue venită din partea antrenorului Viorel MIDRIGAN.
Anatol BAJEREANU, directorul Școlii Sportive „D. Atanasov”