DISTRIBUIȚI

  Totul este relativ în viață. La fel și abonarea la publicațiile periodice. Or, la începutul fiecărei jumătăți de an suntem puși în fața faptului că începe o nouă campanie de abonare.

Cam scurt este în ultimul timp „leatul” abonamentului – 6 luni. De altfel, pare a fi îndreptățită această perioadă scurtă de prietenie și colaborare cu ziarul. La o adică, dacă ți-a displăcut poziția editorială a lui, nu ți-a îndreptățit așteptările, felul în care a abordat anumite probleme, îți pare redusă aria de „tirajare” a publicului, nu-ți convine calitatea executării tipografice etc., oricând poți să-i spui „adio” și să pornești în căutarea unui alt „companion.”
Dar… Înțelepciunea strămoșilor ne învață: nu există nimeni și nimic mai de nădejde decât un prieten vechi care și-a demonstrat fidelitatea pe parcursul mai multor ani.
De aceea, dragi cititori, având ferma convingere, că ne leagă o reciprocitate temeinică de sentimente, relații bazate pe încredere și credibilitate Vă îndemnăm să abonați în continuare ziarul Ecoul nostru. Perfectați un abonament pentru faptul că de 18 ani publicația rămâne a fi unica publicație independentă scrisă în teritoriu.
…Inițial vorbeam de relativitate. Da, cu adevărat, faptul este relativ în lumea aceasta, inclusiv, sau, mai ales prețurile. Există, totuși, și excepție: prețul pentru ziarul EN e același: 72 de lei pentru șase luni, 132 pentru 12 luni, adică 12 lei pentru o lună. Cei care încă nu au intrat în posesia unui abonament la ziarul Ecoul nostru, se pot abona măcar pentru trei luni, cât au mai rămas până la sfârșitul anului.